c Alles uitvouwen C Alles invouwen

Algemeen

Categorie: Algemeen

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor Sulawesi behalve de twee vaccinaties tegen Covid (bewijs meenemen en app Pedulil Lindungi downloaden op uw mobiele telefoon, u hoeft niet in te loggen of te registreren. Het tonen van de app volstaat). Wel zijn er een aantal vaccinaties aanbevolen zoals DTP, hepatitis A en buiktyfus. Soms is het verstandig om maatregelen te treffen tegen malaria. Informeert u ruim voor vertrek bij de GGD, Travelclinic of huisarts. Ook kunt u kijken op www.thuisvaccinatie.nl.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Categorie: Algemeen

Er zijn geen directe vluchten tussen Nederland/Belgiƫ en Sulawesi. Makassar is de meest gebruikte luchthaven in het zuiden van Sulawesi en vanuit Jakarta en Denpasar (Bali) zijn er meerdere vluchten per dag. Maar omdat u bij internationale aankomst in Indonesiƫ eerst door de douane gaat (paspoort/visum/inklaring), is het raadzaam om ruime overstaptijd aan te houden, minimaal 3 uur. Is uw doorvlucht met Garuda, dan blijft u op de internationale terminal. Bij andere luchtvaartmaatschappijen moet u van internationaal naar de domestic terminal. Veel van onze gasten kiezen voor het comfort van een overnachting op Jakarta Airport. U kunt dan acclimatiseren en de volgende ochtend doorreizen naar Sulawesi. Wij raden het FM7 Resort Hotel Jakarta Airport hotel aan vanwege de goede service en omdat zij een shuttlebus en zwembad hebben. www.fm7hotel.com.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Categorie: Algemeen

Door uw reis te boeken bij Sulawesi Travel, boekt u direct bij de organisator van uw reis. Zo vermijdt u tussenpersonen en touroperators in Nederland en komt uw geld direct bij de lokale mensen op Sulawesi terecht: onze gidsen, chauffeurs, hotels etc. Daarnaast hebben we ruim 10 jaar ervaring met het organiseren van reizen op maat.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Gerelateerde Afbeeldingen: