Fijn dat u contact met mij wilt opnemen.

Hieronder vindt u een formulier waarop u uw gegevens én uw vraag kunt vermelden. Na ontvangst van uw vraag zal ik u zo spoedig mogelijk antwoorden. Veel vragen die aan mij gesteld worden gaan over de uitvoering en verzorging van een reis. Het is dan ook goed dat u wat persoonlijke informatie toevoegt over de aard van de verzorging en de gewenste zwaarte van de reis.

Door het versturen van onderstaande gegevens gaat u akkoord met de verwerking van die gegevens. Sulawesi-Travel gaat zeer zorgvuldig om met de door u verstrekte gegevens. Klik hier voor informatie daarover.

Persoonlijke en zakelijke contactgegevens:

Naam:
Adil Nurimba

Adres:
Jl. Makkio Baji IV/A.2 Makassar 90222 

Telefoon:
+62 811 413 570 (Kantoortje/Huisje)

Mobilie/WhatsAap:

+62 811 413 570

Email: 
adil@sulawesi-travel.nl

Bank gegevens:
Bank Central Asia (BCA)
adres van de bank:
Jl. Boulevard Blok F5 No.5 Makassar 90231

Naam rekeninghouder: 
Adil Nurimba

adres rekeninghouder:
Jl. Makkio Baji IV/A.2 Makassar 90222

Rekening (of Accountnummer):
78 90 72 20 70

ZWIFT CODE: 
CENAIDJA

Gebruik van foto's

Op deze site zijn veel foto's gebruikt. De meeste foto's zijn gemaakt door gasten van Sulawesi-travel. De foto's zijn geheel belangeloos aan Sulawesi-travel overgedragen. Mocht u gebruik willen maken van een foto voor publicatiedoeleinden zou ik het erg op prijs stellen als u mij daarvan in kennis stelt. Dat kan door even een reactie te geven middels bovenstaand contactformulier.

Ook zijn foto's gebruikt van Wikipedia en een enkele andere site. In dat laatste geval was een eventuele rechthebbende niet te vinden.