Wat kost een door Sulawesi-Travel aangeboden reis?

Veel vragen krijg ik over de kosten van een reis. Zoals u begrijpt is daar erg moeilijk een éénduidig antwoord op te geven. Daarvoor zijn de reizen te individueel. 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u, misschien om te beginnen, de prijs wilt weten van één van de op deze site staande reizen. Als u in uw mail aangeeft welke reisvorm u kiest (1 of meerdere personen) en welke eisen u stelt aan uw hotels, kan ik u zeer snel een prijsvoorstel doen. 

Wilt u een naar uw eigen keuze ingerichte reis laten verzorgen dan kan dat natuurlijk ook. Mail mij dan de route en de reisvorm (zie hiervóór) en ik doe u een voorstel.

In alle gevallen is mijn aanbod uiteraard geheel vrijblijvend.
In mijn prijsopgave is opgenomen: transport met brandstof, chauffeur, inclusief zijn slaapplek. Nederlands sprekende gids inclusief met zijn slaapplek, hotels met basis ontbijt, de route incl. entreegelden voor eventuele parken, boten en musea. Maar ook hierover kunnen we andere afspraken maken.

Alle in het overzicht genoemde euro-prijzen zijn niet bindend. Ze zijn afhankelijk van de wisselkoers op het moment van boeking. Ook kunnen prijzen wijzigen als gevolg van wijzigingen die op uw verzoek in de rit zijn aangebracht.

Boekingsinformatie

Als mijn offerte uw volledige instemming heeft verkregen krijgt u van mij een factuur. In die factuur zijn de afspraken vastgelegd zoals we die hebben besproken.

Als u akkoord gaat met de inhoud van de factuur gaat u naar het "Boekingsformulier" U vult vervolgens het formulier voor u en uw eventuele medereizigers in en verzend het naar mij. Daarmee is uw reis definitief vastgelegd.

 

 

 

 

Gerelateerde Afbeeldingen: