Klik hier voor een mooie video van een tevreden reiziger.

Schrijf hier uw reiservaring bij Sulawesi-travel.nl

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
128 berichten.
Sandra Borsten schreef op 12 mei 2024 om 10:02
Dank u Adil, was een hele mooie reis en dank aan Gibson en Hendra & Sandi speciaal. Zij hebben onze reis onvergetelijk gemaakt. ๐Ÿ™
Dank u Adil, was een hele mooie reis en dank aan Gibson en Hendra & Sandi speciaal. Zij hebben onze reis onvergetelijk gemaakt. ๐Ÿ™... Sluiten
Margareth schreef op 29 april 2024 om 06:56
Ik ben nu sinds een paar dagen terug van mijn reis naar Sulawesi, en wat heb ik ervan genoten! Het eiland, de mensen, de cultuur en bezienswaardigheden, allemaal even mooi. De goed georganiseerde reis en de flexibiliteit van Sulawesi Travel, hebben, deze op maat gemaakte reis, voor mij heel bijzonder gemaakt. Dankjewel daarvoor Adil. Ik kijk er met veel genoegen... Lees meer
Ik ben nu sinds een paar dagen terug van mijn reis naar Sulawesi, en wat heb ik ervan genoten!
Het eiland, de mensen, de cultuur en bezienswaardigheden, allemaal even mooi. De goed georganiseerde reis en de flexibiliteit van Sulawesi Travel, hebben, deze op maat gemaakte reis, voor mij heel bijzonder gemaakt. Dankjewel daarvoor Adil. Ik kijk er met veel genoegen op terug en zou de reis zo weer over doen.
Maar ook veel dank aan Sulawesi Travel chauffeur Roy. Als alleen reizende, en de taal niet machtig zijnde vrouw, ben ik door Roy goed begeleid en heb ik me tijdens de reis dankzij hem heel comfortabel gevoeld. Ik had me geen betere chauffeur kunnen wensen. Dankjewel Roy.

Hopelijk tot ziens,
Groeten van Margareth

I have now been back from my trip to Sulawesi for a few days, and how much I enjoyed it!
The island, the people, the culture and sights, all equally beautiful. The well organized trip and the flexibility of Sulawesi Travel, has made this tailor-made trip very special for me. Thank you for that Adil. I look back on it with great pleasure and would do the trip again in a heartbeat.
But also many thanks to Sulawesi Travel driver Roy. As a woman traveling alone, and not fluent in the language, Roy guided me well and made me feel very comfortable during the trip. I could not have wished for a better driver. Thank you Roy.

Hope to see you all again,
Greetings from Margareth... Sluiten
Lilian schreef op 23 april 2024 om 09:51
Dag Adil, We zijn enorm aan het genieten van onze dagen in Toraja, het is hier zo mooi en wat een interessante tradities! Gibson is echt een super goeie gids die alles met zoveel geduld en respect uitlegt, bedankt! Bedankt en groetjes aan je gezin
Dag Adil, We zijn enorm aan het genieten van onze dagen in Toraja, het is hier zo mooi en wat een interessante tradities! Gibson is echt een super goeie gids die alles met zoveel geduld en respect uitlegt, bedankt!
Bedankt en groetjes aan je gezin... Sluiten
Rian B. schreef op 7 april 2024 om 15:07
Bedankt dat is lief!! Komt helemaal goed! Jij bedankt voor de goede zorgen
Bedankt dat is lief!! Komt helemaal goed! Jij bedankt voor de goede zorgen... Sluiten
Lily de Haan schreef op 31 maart 2024 om 12:58
Goedenavond Adill, Graag wil jou nog bedanken voor het regelen van de excursies en reservering van de accommodatie en vervoer aan het begin van mijn reis op Sulawesi ( start 2 feb.) Hierbij wil ik ookย  mijn tevredenheid uiten overย  *de chauffeur Jopie/Joppy en ik zou hem recommenderenย  ย  ย  ย  ย  +62 813 5677 1887 *de gids Steven,Tangkoko National... Lees meer
Goedenavond Adill,

Graag wil jou nog bedanken voor het regelen van de excursies en reservering van de accommodatie en vervoer aan het begin van mijn reis op Sulawesi ( start 2 feb.)

Hierbij wil ik ookย  mijn tevredenheid uiten overย 
*de chauffeur Jopie/Joppy en ik zou hem recommenderenย  ย  ย  ย  ย  +62 813 5677 1887
*de gids Steven,Tangkoko National Park, fijne gids en weet veel, +62 823 4959 2940
* De accommodatie Tangkoko Hill Resort, was erg fijn, Windy en haar moeder verzorgden het eten en de gang van zaken binnen de accommodatie, erg goed.

De accommodatie Rimba Eco Resort in Tomohon, was goed, zou ik aanbevelen, de eigenaren Arno en Angie zijn erg fijne mensen en geven goede service, zeer gastvrij, enthousiaste en innemende mensen.

Hopelijk heb voldoende informatie, dank en succes en misschien tot een volgende reis.

Hartelijke groet en fijne avond,ย 

Lilly de Haanย ... Sluiten

Gerelateerde Afbeeldingen: