Kan ik de reis nog aanpassen?

Wanneer de reis definitief is afgesproken en geboekt bij Sulawesi Travel, dan staat uw reis vast. Wilt u daarna nog iets aanpassen (bijvoorbeeld een extra nacht, toch een ander hotel of een excursie bijboeken, dan kan dat zonder probleem. Bent u aan het reizen op Sulawesi en u zou dan nog iets willen aanpassen, dan doen wij ook niet moeilijk. We proberen zelfs dan uw reis nog aan te passen aan uw wensen. Bijvoorbeeld als u een excursie op een andere dag wenst, liever gaat fietsen in plaats van wandelen, onderweg extra wilt stoppen voor koffie of wellicht een ander hotel wenst aan het einde van uw reis? Wij doen ons best, immers we zorgen graag voor uw vakantie op z’n mooist.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Heb ik een visum nodig?

Om als toerist te kunnen reizen naar Indonesië, is een visum nodig. Dit kunt u met de Nederlandse en Belgische nationaliteit eenvoudig verkrijgen bij aankomst op de luchthaven. Voor dit zogenaamde Visa on Arrival (VOA) heeft u een paspoort nodig wat nog 7 maanden geldig is bij aankomst in Indonesië en een betaling van IDR 500.000 (ca. € 33). In de aankomsthal kunt u IDR pinnen, u koopt dan eerst een bonnetje voor de VOA en bij de volgende balie ontvangt u voor dat bonnetje een stempel met een toeristenvisum wat maximaal 30 dagen geldig is. U kunt ook in USD or EUR betalen maar tegen een ongunstige wisselkoers. Gaat u langer dan 30 dagen naar Indonesië? Dan kan Sulawesi Travel helpen met de aanvraag van een toeristen E-visum voor 60 dagen (B211A) met mogelijkheid tot verlenging. Mail hiervoor naar adil@sulawesi-travel.nl. Hij heeft de licentie om E-visum te verzorgen. Meer informatie vindt u ook op www.facebook.com/visavoorindonesia.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Bent u aangesloten bij het SGR of ANVR?

Sulawesi-Travel is een kleine, Indonesische reisonderneming. Het is derhalve niet mogelijk om in Nederland een inschrijving te realiseren bij ANVR en SGR. In geval van een geschil over de uitvoering van de reis zal een oplossing gevonden. Wij doen er alles aan om u een mooie reis te bezorgen. Heeft u hierover toch vragen, neem gerust contact met mij op.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger dient schriftelijk of per mail te geschieden. Bij annulering is iedere reiziger de volgende bedragen verschuldigd: Tot 56 dagen voor vertrek: 30% van de reissom. Vanaf 56 dagen tot 42 dagen voor vertrek: 40% van de reissom. Vanaf 42 dagen tot 28 dagen voor vertrek: 50% van de reissom. Vanaf 28 dagen tot 7 dagen voor vertrek: 75% van de reissom. Vanaf 7 dagen voor vertrek tot en met de dag van vertrek: 100% van de reissom

Gerelateerde Afbeeldingen:

Wat zijn de betalingsvoorwaarden van Sulawesi Travel?

De aanbetaling is 30% van de reissom en dient u bij het boeken te voldoen. Het resterende bedrag dient 6 weken voor aanvang van de reis op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Mail ter bevestiging van de overboeking een kopie van het overboekingsbewijs naar adil@sulawesi-travel.nl, dan weten we dat de betaling onderweg is.

Gerelateerde Afbeeldingen: