Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeren wij u hier over de verwerking van vanaf deze website verkregen persoonlijke gegevens.

De website sulawesi-travel.nl is een in Nederland onderhouden website. De beheerder van deze website slaat geen persoonlijke gegevens op. Ontvangen e-mails worden doorgestuurd naar Sulawesi-Travel in Indonesié. De eigenaar van Sulawesi-Travel valt niet onder de Europese wetgeving rond het beheer van persoonlijke gegevens.

Op deze website worden persoonlijke gegevens gevraagd als u met ons middels het contactformulier correspondeert en/of het Boekingsformulier invult en retourneert.

Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het juist beantwoorden van uw vraag en/of het uitvoeren van uw geboekte reis.

De door u middels deze formulieren verstrekte gegevens zullen uitsluitend voor die doelen worden gebruikt. 

De genoemde formulieren worden verwerkt op een server van Antagonist BV te Enschede. Op hun website staat een verwerkersovereenkomst welke voldoet aan de in de AVG gestelde eisen.

De door ons verkregen gegevens worden niet opgeslagen op de server maar worden in Indonesie  verwerkt. E-mails en andere correspondentie die aan de website zijn gericht worden binnen een half jaar verwijderd. 

Bij het invullen van een contactformulier en/of een boekingsformulier zal u worden gevraagd akkoord te gaan met het verstrekken van de gegevens.

Gerelateerde Afbeeldingen: