Sulawesi is niet bij uitstek een “fietsland”, maar fietsen is wél een geweldige manier om kennis te maken met het échte Sulawesi. U ruikt het, u voelt het, u beleeft het, u praat met de bevolking, u luistert naar ze, kortom u bent écht in Sulawesi.
Wilt u per fiets Sulawesi gaan ontdekken, dan adviseer ik een tour in Zuid-Sulawesi. Andere delen van Sulawesi zijn namelijk té bergachtig.
De tochten in mijn programma beginnen in Makassar. Ze zijn door mijzelf uitgezet en worden ook door mij begeleidt.

Begeleiding

De tochten worden altijd begeleid door twee busjes. Eén personenbusje rijdt vooraan en geeft de juiste richting aan. Het tweede busje vervoert uw bagage, voorziet u tijdens een stop van water, koffie, thee of fruit en fungeert als “bezemwagen”.

Mocht u, om welke reden ook, niet verder willen/kunnen fietsen dan wordt uw fiets in het busje gezet, terwijl u zelf comfortabel plaats neemt in het personenbusje..

Door het meerijden van de busjes hoeft u dus nooit bang te zijn een verkeerde route te rijden of de groep kwijt te raken

Verzorging

De verzorging tijdens de reis is “all-inclusive”, d.w.z. inclusief overnachting, ontbijt, lunch, fruit, koffie en thee onderweg en diner. De drankjes tijdens de lunch en het diner zijn voor eigen rekening.

En… zoals u ziet, zelfs de fietsen worden schoongemaakt door de chauffeurs van het busje.

Nieuwsgierig geworden??

Klik hieronder op een knop om een uitgewerkt routevoorstel te bekijken.

Gerelateerde Afbeeldingen: