"Hier start je droomvakantie en... wij maken dromen waar..."

Wie Zijn Wij ?

Adil Nurimba

Reisorganisator - Reisbegeleider - Cultuur/Fiets/Wandel gids

Mijn naam is Adil Nurimba en ben eigenaar van Sulawesi-Travel. Ik ben geboren in 1976 in Makassar, de hoofdstad van Zuid-Sulawesi.

In Makassar heb ik rechten en geschiedenis gestudeerd. Tijdens mijn werk in “Fort Rotterdam” heb ik bovendien de Nederlandse taal geleerd. Om deze reden word ik door diverse Nederlandse reisorganisaties gevraagd om in Sulawesi reizen te begeleiden.

In 2013 heb ik een zeer eervolle opdracht gekregen om Erica Terpstra te begeleiden tijdens haar reis door Sulawesi.

Mijn Backoffice

Mijn lieve vrouw Whia en dochters Sofietje en Airin.

Mijn gezinnetje is voor mij erg belangrijk. Of ik nu ver en lang weg ben of kort en dichtbij, zij zijn er altijd voor mij.

Whia is voor mij ook belangrijk omdat zij de administratie voor mijn reisorganisatie doet. Whia spreekt een beetje Nederlands maar erg goed Engels. Zij werkt ook als vertaalster. Sofietje gaat nog naar school. Airin is nog lekker bij ons thuis.

Back-Office Sulawesi-Travel

Wij vinden het altijd erg leuk als gasten op de eerste of laatste dag van hun verblijf bij ons thuis komen om te eten. Whia kan namelijk ook nog eens erg lekker Indonesisch koken! Dengan Hormat, Anda diundang!

De Chauffeurs

De chauffeurs

ook gids, kok, EHBO, mental coach..

Voor uw rondreis op Sulawesi kan ik beschikken over een aantal zeer ervaren chauffeurs en goede personenauto's of busjes. Als buitenlander is het niet mogelijk om op Sulawesi een auto zónder chauffeur te huren.

De door mij in te zetten chauffeurs zijn allemaal "van alle markten thuis".

 

Chauffeurs Sulawesi-Travel

Zij zullen u op een veilige manier op de mooiste plekken brengen, zorgen voor een verfrissing of koffie,brengen u bij goede eetplekken, plakken (fiets)banden, enz. enz.