Ik heb dit al gelezen. Leid mij door naar de startpagina svp. Klik daarvoor hier.

Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen is Sulawesi getroffen door een ernstige tsunami en een aardbeving.
Inmiddels zijn er vele honderden doden geteld en is het aantal gewonden en vermisten nog groter. Ook de materiële schade is enorm. 

Uiteraard leven wij hier in Nederland enorm mee met de mensen daar.

En dan klinkt het erg zakelijk als ik hier vermeld dat er geen slachtoffers zijn gevallen onder reizigers van Sulawesi-Travel. Het “werkgebied” van Sulawesi-Travel ligt meer in het zuiden. De afstand van het rampgebied tot, bijv., Makassar is ruim 1000 kilometer.

Reizen van Sulawesi-Travel gaan dan ook “gewoon” door. In het gebied waarin u met Sulawesi-Travel reist heeft nog nooit een aardbeving plaatsgevonden. Daarnaast is het voor de uitvoerders van de reis, behalve Adil, ook zijn medewerkers, van groot belang dat zij hun inkomen behouden. Veel hebben zij familie en/of bekenden in het rampgebied. Zij kunnen, door hun inkomen te behouden, aan hen steun verlenen.

Op deze website treft u geen advertentie’s of andere vormen van reclame aan. Voor deze gelegenheid wijk ik daar toch van af. Uw steun in de vorm van een financiële bijdrage aan het Rode Kruis zal zeer welkom zijn. klik hier om meer te lezen over de inzet van het Rode Kruis en de donatiemogelijkheid.

Mede namens Adil en medewerkers hartelijk dank voor uw bijdrage en medeleven. 

Sieger Postma
Beheerder website 
Sulawesi-Travel