Auto/busreizen

Of u nu zelf gaat rijden of u láát rijden, u zult toch veel van ons eiland willen zien. Wat is dan beter dan dat te doen aan de hand van een door mij beschreven route. 

Gaat u zelf rijden kunt u door mij de hotels laten boeken, een auto reserveren en een routebeschrijving verkrijgen. 

Laat u liever alles aan ons over verzorgen wij uiteraard het vervoer, de hotels, de toegang tot natuurgebieden, afspraken met bootverhuurders, de maaltijden enz.  

Om te zien welke routes en daaraan gekoppelde reisduur klikt u hiernaast op de knop met de auto.

Meerdaagse Fietstochten

Een wel zeer bijzonder manier om Sulawesi te ontdekken is een meerdaagse fietstocht. Tijdens deze fietstochten zijn er altijd 2 busjes bij de groep. De groepsgrootte is beperkt ivm de veiligheid. Eén van de busjes rijdt voorop en verkent de route. Deze bus probeert zoveel mogelijk in het zicht van de voorste fietser te blijven. Soms rijdt hij vooruit om koffie te zetten, drinken en of fruit te kopen.
Het 2e busjes rijdt achter de groep en fungeert als "bezemwagen". Ook deze bus is altijd voorzien van drinken en fruit. Ook is gereedschap aanwezig om kleine reparaties aan de fiets te verhelpen. Is de fiets niet meer te gebruiken of is uw conditie verdwenen... ook dan is er plaats voor u en de fiets in de bus.

Meer weten: Klik hiernaast op de knop met de fiets.

Bijzondere reizen

Breng een bezoek aan de oudste grottekeningen ter wereld.

Voor een wel zeer bijzondere vakantie kunt u de grotten waarin deze oude tekeningen zijn gevonden. Uiteraard kunt u een bezoek ook combineren met de andere bestemmingen die ik u kan aanbieden.

Heeft u zelf een bijzondere bestemming op Sulawesi die u niet terugvindt op deze site, schroom dan niet om uw vraag voor te leggen. Door mijn grote netwerk kan ik veel regelen.

Klik op de knop hiernaast voor méér info.

Duikreizen

Noord Sulawesi is niet alleen bekend om zijn prachtige natuur en Toraja-cultuur, maar inmiddels ook steeds meer als duikparadijs!

Graag verzorg ik voor u uw vervoer en overnachtingen naar één of meerdere duikspots. 

Een paar bekende duikspots zijn:

 Selayar Eiland, Togian Eiland, Bunaken Eiland, Lembeh Eiland en Wakatobi Eiland

Klik op de knop hiernaast voor de verschillende duikplekken.