Klik hier voor een mooie video van een tevreden reiziger.

Schrijf hier uw reiservaring bij Sulawesi-travel.nl

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
89 berichten.
Anneke en Annemiek heeft geschreven op 25 maart 2020 om 11:29
Van 27 februari tot 19 maart 2020 heb ik samen met mijn vriendin Annemiek Sulawesi bezocht. Vanuit Nederland hadden we het eerste gedeelte van onze reis - Midden/Zuid Sulawesi via Adil van Sulawesi Travel geregeld. Op het vliegveld van Makassar stond Adil al op ons te wachten en heeft hij ons naar het 1e hotel van onze reis in Makassar... Lees meer
Van 27 februari tot 19 maart 2020 heb ik samen met mijn vriendin Annemiek Sulawesi bezocht.
Vanuit Nederland hadden we het eerste gedeelte van onze reis - Midden/Zuid Sulawesi via Adil van Sulawesi Travel geregeld.
Op het vliegveld van Makassar stond Adil al op ons te wachten en heeft hij ons naar het 1e hotel van onze reis in Makassar gebracht en gelijk hebben we ook even ons programma doorgenomen.
Vanaf dat moment was alles prima geregeld, in Poso stond Udin onze chauffeur voor 9 dagen al op ons te wachten op het vliegveld en hij heeft ons indien nodig gedurende de 9 dagen richting het zuiden overal naar toe gereden.
Adil heeft een zeer gevarieerd programma samengesteld, overal goede gidsen Petrus, Gibson, Donni en zijn eigen broer!
Accommodaties waren goed, soms wat basic maar daar houden we van en soms heel luxe met een zwembad.
Vooral het Toraja gebied is super interessant met zijn bijzondere begrafenis cultuur, we hadden het geluk dat we 1 dag van deze cultuur mochten meemaken.
We hebben ook diverse boottochtjes gemaakt en zijn in de jungle op zoek gegaan naar apen.
Halverwege onze vakantie besloten we ook ons bezoek aan Noord Sulawesi door Adil te laten organiseren en dat ging prima zelfs op afstand via whats app of mail.
Op het vliegveld van Manado stond chauffeur Jifon op ons te wachten en hij heeft ons de verdere dagen steeds naar de volgende accommodatie gereden waarbij we in de omgeving Tomohon Donni als gids hadden.
Als afsluiting zijn we 2 dagen naar het Bunaken Island gegaan, ontzettend leuke accommodatie Happy Gecko
Prachtige houten huisjes met terras met allemaal een schitterend uitzicht over de zee. Je kunt er snorkelen, duiken, relaxen.
Eigenaars Jerry en Willeke ( Nederlandse ) doen er alles aan om je een prettig verblijf te geven.
Al met al een prachtige vakantie gehad ( ondanks het Corona virus en dreiging van lockdown) en we zullen zeker Sulawesi bij iedereen aanraden.

Adil ontzettend bedankt en groetjes aan je vrouw en dochters.
fam Renema heeft geschreven op 19 maart 2020 om 10:41
In februari 2020 hebben wij met onze dochter van 9 een fantastische reis gemaakt. Het weer was perfect en er waren nauwelijks toeristen. Adil en zijn team verzorgen alles tot in de puntjes en zijn behulpzaam en vriendelijk. Sulawesi is nog echt ongerept, veel te zien en prachtige natuur. Met kinderen is reizen op Sulawesi ook goed te doen en... Lees meer
In februari 2020 hebben wij met onze dochter van 9 een fantastische reis gemaakt. Het weer was perfect en er waren nauwelijks toeristen.

Adil en zijn team verzorgen alles tot in de puntjes en zijn behulpzaam en vriendelijk. Sulawesi is nog echt ongerept, veel te zien en prachtige natuur.

Met kinderen is reizen op Sulawesi ook goed te doen en het eiland is afwisselend genoeg om voor elk wat wils te hebben.
Wij hebben twee weken gereisd, veel "basic" overnachtingen en ook wel eens een homestay. We eindigden in Bira, wit poederstrand en azuurblauwe zee. Ook daar weinig toeristen, dus ook weinig voorzieningen, maar dat was voor ons prima. voetballen op het strand, snorkelen en relaxen 🙂

Wij gaan zeker terug naar Sulawesi, dank Adil en team!
fam. Renema
Joyce Dieters heeft geschreven op 29 september 2019 om 11:23
Geweldig We zijn via Sulawesi-travel een maand op vakantie geweest in het mooie Sulawesi. Het is een prachtig land ,we hebben genoten!! Alles was vooraf geregeld met Adil ,en dan hoop je altijd dat ook alles goed komt , en dat kwam het allemaal ?. Vanaf dat we landen op het vliegveld van Makassar liep alles gesmeerd , de chauffeurs,... Lees meer
Geweldig

We zijn via Sulawesi-travel een maand op vakantie geweest in het mooie Sulawesi. Het is een prachtig land ,we hebben genoten!!

Alles was vooraf geregeld met Adil ,en dan hoop je altijd dat ook alles goed komt , en dat kwam het allemaal ?.

Vanaf dat we landen op het vliegveld van Makassar liep alles gesmeerd , de chauffeurs, de gidsen, de hotels, de uitstapjes, alles maar dan ook alles was SUPER GEREGELD?.

EEN ECHTE AANRADER DUS !

Adil Nurimba bedankt voor alles ??
Beatrix Bikker heeft geschreven op 19 september 2019 om 08:22
In januari 2019 hebben mijn broer, zus en ik een rondreis gemaakt langs de plekken waar onze vorige vader tussen 1939 en 1946 als kind heeft gewoond. Samen met Adil hebben we een reis samengesteld die aan al onze wensen voldeed. Adil heeft er zelfs voor gezorgd dat we in contact kwamen met een mevrouw die net als onze vader... Lees meer
In januari 2019 hebben mijn broer, zus en ik een rondreis gemaakt langs de plekken waar onze vorige vader tussen 1939 en 1946 als kind heeft gewoond.
Samen met Adil hebben we een reis samengesteld die aan al onze wensen voldeed. Adil heeft er zelfs voor gezorgd dat we in contact kwamen met een mevrouw die net als onze vader in het kamp Kampili heeft gezeten. Dankzij haar konden we de grond waar dit kamp zich bevond bezoeken. Zeer indrukwekkend.

Alles was tot in details goed geregeld. Kundige en betrouwbare chauffeurs, go Emal!, goede gidsen, plekken bezocht waar we het gevoel hadden de eerste toeristen te zijn!

We hebben een blog bijgehouden: Klik hier mocht je meer over onze reis willen lezen. (noot redactie: Absoluut even klikken. Zeer de moeite waard!)

Sulawesi Travel heeft voor ons een droom werkelijkheid gemaakt, veel dank!!

veel groeten, Beatrix Bikker
Petra en Joedy, Nynke en Martin heeft geschreven op 1 augustus 2019 om 23:56
Via via kwamen we bij Sulawesi-travel.nl (Adil) terecht. Vanaf het eerste contact bleek dat Adil ervaren is in het plannen en begeleiden van reizen door Sulawesi. Een heerlijke taart gebakken door zijn vrouw maakt de belevenis compleet. Van zuid tot noord Sulawesi, iedereen kent Adil. Waar wij er even niet uitkwamen met het reserveren van Togean Islands werd de boeking... Lees meer
Via via kwamen we bij Sulawesi-travel.nl (Adil) terecht. Vanaf het eerste contact bleek dat Adil ervaren is in het plannen en begeleiden van reizen door Sulawesi. Een heerlijke taart gebakken door zijn vrouw maakt de belevenis compleet.

Van zuid tot noord Sulawesi, iedereen kent Adil. Waar wij er even niet uitkwamen met het reserveren van Togean Islands werd de boeking op Kadidiri Paradise door Adil goed verzorgd.

Het busje, maar vooral onze chauffeur Hendra, heeft ons veilig langs de mooiste plekjes van Zuid en Centraal Sulawesi gebracht. Niet uitsluitend langs de bekende wegen maar juist de onbekende routes deden ons verbazen over de schoonheid van dit eiland. Dankzij Adil, Hendra en de vriendelijke mensen die we onderweg mochten ontmoeten is onze reis van Makassar naar Bunaken onvergetelijk geworden. Bedankt Adil en Hendra!