Klik hier voor een mooie video van een tevreden reiziger.

Schrijf hier uw reiservaring bij Sulawesi-travel.nl

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
89 berichten.
Rita van der Werff heeft geschreven op 2 februari 2023 om 13:12
Ik ben op 27 januari 2023 in Makassar aangekomen. Adil heeft me van het vliegveld Makassar opgehaald. Bij de familie aangekomen, word ik warm ontvangen. Ik voel me welkom. Ik ben ik Makassar ook om als volunteer 1 week Engelse les te geven op een lagere school in Makassar. Wat een geweldige ervaring is dit. De leerlingen en leraren zijn... Lees meer
Ik ben op 27 januari 2023 in Makassar aangekomen. Adil heeft me van het vliegveld Makassar opgehaald. Bij de familie aangekomen, word ik warm ontvangen. Ik voel me welkom. Ik ben ik Makassar ook om als volunteer 1 week Engelse les te geven op een lagere school in Makassar. Wat een geweldige ervaring is dit. De leerlingen en leraren zijn enthousiast en ik ook! Ik kan het iedereen aanraden om minstens 1 week als volunteer Engelse les te gaan geven. De scholen zijn op loopafstand van het huis van de familie. Ik heb een fijne tijd gehad,
's morgens een heerlijk ontbijt en 's avonds altijd een geweldige traditionele avondmaaltijd. En Adil is er altijd voor het geven van advies of informatie. Ik kom vast snel weer terug bij deze geweldige familie en ga ik weer als volunteer Engelse les geven. Echt een aanrader!
Laura Vandevelde heeft geschreven op 18 december 2022 om 13:52
Wij deden een fantastische 18-daagse reis van Manado tot Makassar. Alles was zeer goed geregeld door Adil. Vรณรณr de reis hebben we samen een planning opgemaakt, daarbij werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook tijdens de reis was er flexibiliteit, zo zijn we een dag langer in Toraja geweest aangezien we dan een begrafenis konden meemaken. De chauffeurs en gidsen... Lees meer
Wij deden een fantastische 18-daagse reis van Manado tot Makassar. Alles was zeer goed geregeld door Adil.
Vรณรณr de reis hebben we samen een planning opgemaakt, daarbij werd goed geluisterd naar onze wensen.
Ook tijdens de reis was er flexibiliteit, zo zijn we een dag langer in Toraja geweest aangezien we dan een begrafenis konden meemaken.
De chauffeurs en gidsen waar Adil mee samenwerkt, zijn stuk voor stuk heel lief en oprecht.
Als je in een beperkte tijd veel van het land wil zien, raad ik je aan om via Adil een reis samen te stellen!
Ilse Tutter heeft geschreven op 16 december 2022 om 12:02
Dear Adil, Thank you very much for sending us Sandy and Rusli. They made our short stay in Makassar perfect! Sandy showed us not only the highlights we asked for but give us also an impression of his country and we learned really a lot from him. Please send him and Rusli (a perfect driver) our best greetings from home.... Lees meer
Dear Adil,
Thank you very much for sending us Sandy and Rusli.
They made our short stay in Makassar perfect! Sandy showed us not only the highlights we asked for but give us also an impression of his country and we learned really a lot from him.
Please send him and Rusli (a perfect driver) our best greetings from home. We have here to fight against snow and ice.
Best regards
Ilse and Dieter.
Gertjan & Nicole Verbeek heeft geschreven op 19 november 2022 om 23:12
We zijn net terug van een prachtige rondreis door Sulawesi. Adil Sulawesi van sulawesi-travel.nl heeft samen met zijn team ervoor gezorgd dat wij een mooie en onbezorgde vakantie gehad hebben. De communicatie rondom het samenstellen van onze reis ging erg soepel. We waren zelf al goed voorbereid maar als aanvulling werden er goede adviezen gegeven om het geheel compleet te... Lees meer
We zijn net terug van een prachtige rondreis door Sulawesi.
Adil Sulawesi van sulawesi-travel.nl heeft samen met zijn team ervoor gezorgd dat wij een mooie en onbezorgde vakantie gehad hebben.
De communicatie rondom het samenstellen van onze reis ging erg soepel. We waren zelf al goed voorbereid maar als aanvulling werden er goede adviezen gegeven om het geheel compleet te maken.
We hebben de hele reis de beschikking gehad over een eigen chauffeur (Rusley) en hele goede chauffeur en zeer prettig om erbij te hebben. Hij doet er alles aan om het naar je zin te maken, dat is zeker gelukt.
Tijdens de rondreis sluiten er goede gidsen aan die bekend zijn met de omgeving. Een paar keer Sunny meegehad. Naast een goede gids is die echt heel goed in het contact maken met de localโ€™s. Hierdoor zijn er mooie momenten met locals gecreรซerd. ร‰รฉn daarvan was dat we toevallig te gast waren op een housewarming.
De gids Johannis weet veel van Toraja en dat geeft tijdens de ceremonies die we bezocht hebben echt een meerwaarde.
Voor het plannen van een reis in Sulawesi is sulawesi-travel.nl echt een aanrader. Adil heeft het goed geregeld goed geregeld en is flexibel waar nodig.
Zo hebben we op een ontspannen maar efficiรซnte manier veel gezien en meegemaakt.
Zelf regelen in dit mooie land is naar mijn idee mogelijk maar erg lastig (inefficiรซnt) mede door de beperking in het Engels van de vriendelijke bevolking.
Land en organisatie echt een aanrader!
Sulawesi Travel
Berry Ter Horst heeft geschreven op 19 november 2022 om 09:15
Na ruim 25 jaar was ik weer terug op Sulawesi. Deze keer een georganiseerde reis met Adil van Sulawesi Travel. Wat was dat fijn! Perfect georganiseerd, bijzondere plekjes voor overnachting (Ramang Ramang, Barracoco in Bira) en mooie excursies (fietsen in Toraja, boottocht op Tempe meer). De wegen zijn niet overal even goed, vooral de weg naar Toraja is slecht. Maar... Lees meer
Na ruim 25 jaar was ik weer terug op Sulawesi. Deze keer een georganiseerde reis met Adil van Sulawesi Travel. Wat was dat fijn! Perfect georganiseerd, bijzondere plekjes voor overnachting (Ramang Ramang, Barracoco in Bira) en mooie excursies (fietsen in Toraja, boottocht op Tempe meer). De wegen zijn niet overal even goed, vooral de weg naar Toraja is slecht. Maar deze mindere ervaring werd altijd gecompenseerd door de mooie natuur, vriendelijke mensen, leuke stops en lekker eten. Ik kan Adil zeker aanbevelen en ook zijn chauffeurs Roy en Rusley. Betrouwbaar en echt goed in service. Sulawesi is nog zo authentiek, echt de moeite waard!