Klik hier voor een mooie video van een tevreden reiziger.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Allereerst dank voor je reactie. Het volgende willen we je toch even laten weten:

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ip-adres op.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
78 berichten.
Anneke en Annemiek uit Amsterdam/Groningen heeft geschreven op 25 maart 2020 om 11:29
Van 27 februari tot 19 maart 2020 heb ik samen met mijn vriendin Annemiek Sulawesi bezocht. Vanuit Nederland hadden we het eerste gedeelte van onze reis - Midden/Zuid Sulawesi via Adil van Sulawesi Travel geregeld. Op het vliegveld van Makassar stond Adil al op ons te wachten en heeft hij ons naar het 1e hotel van onze reis in Makassar... Lees meer
Van 27 februari tot 19 maart 2020 heb ik samen met mijn vriendin Annemiek Sulawesi bezocht.
Vanuit Nederland hadden we het eerste gedeelte van onze reis - Midden/Zuid Sulawesi via Adil van Sulawesi Travel geregeld.
Op het vliegveld van Makassar stond Adil al op ons te wachten en heeft hij ons naar het 1e hotel van onze reis in Makassar gebracht en gelijk hebben we ook even ons programma doorgenomen.
Vanaf dat moment was alles prima geregeld, in Poso stond Udin onze chauffeur voor 9 dagen al op ons te wachten op het vliegveld en hij heeft ons indien nodig gedurende de 9 dagen richting het zuiden overal naar toe gereden.
Adil heeft een zeer gevarieerd programma samengesteld, overal goede gidsen Petrus, Gibson, Donni en zijn eigen broer!
Accommodaties waren goed, soms wat basic maar daar houden we van en soms heel luxe met een zwembad.
Vooral het Toraja gebied is super interessant met zijn bijzondere begrafenis cultuur, we hadden het geluk dat we 1 dag van deze cultuur mochten meemaken.
We hebben ook diverse boottochtjes gemaakt en zijn in de jungle op zoek gegaan naar apen.
Halverwege onze vakantie besloten we ook ons bezoek aan Noord Sulawesi door Adil te laten organiseren en dat ging prima zelfs op afstand via whats app of mail.
Op het vliegveld van Manado stond chauffeur Jifon op ons te wachten en hij heeft ons de verdere dagen steeds naar de volgende accommodatie gereden waarbij we in de omgeving Tomohon Donni als gids hadden.
Als afsluiting zijn we 2 dagen naar het Bunaken Island gegaan, ontzettend leuke accommodatie Happy Gecko
Prachtige houten huisjes met terras met allemaal een schitterend uitzicht over de zee. Je kunt er snorkelen, duiken, relaxen.
Eigenaars Jerry en Willeke ( Nederlandse ) doen er alles aan om je een prettig verblijf te geven.
Al met al een prachtige vakantie gehad ( ondanks het Corona virus en dreiging van lockdown) en we zullen zeker Sulawesi bij iedereen aanraden.

Adil ontzettend bedankt en groetjes aan je vrouw en dochters.
fam Renema uit Voorburg heeft geschreven op 19 maart 2020 om 10:41
In februari 2020 hebben wij met onze dochter van 9 een fantastische reis gemaakt. Het weer was perfect en er waren nauwelijks toeristen. Adil en zijn team verzorgen alles tot in de puntjes en zijn behulpzaam en vriendelijk. Sulawesi is nog echt ongerept, veel te zien en prachtige natuur. Met kinderen is reizen op Sulawesi ook goed te doen en... Lees meer
In februari 2020 hebben wij met onze dochter van 9 een fantastische reis gemaakt. Het weer was perfect en er waren nauwelijks toeristen.

Adil en zijn team verzorgen alles tot in de puntjes en zijn behulpzaam en vriendelijk. Sulawesi is nog echt ongerept, veel te zien en prachtige natuur.

Met kinderen is reizen op Sulawesi ook goed te doen en het eiland is afwisselend genoeg om voor elk wat wils te hebben.
Wij hebben twee weken gereisd, veel "basic" overnachtingen en ook wel eens een homestay. We eindigden in Bira, wit poederstrand en azuurblauwe zee. Ook daar weinig toeristen, dus ook weinig voorzieningen, maar dat was voor ons prima. voetballen op het strand, snorkelen en relaxen 🙂

Wij gaan zeker terug naar Sulawesi, dank Adil en team!
fam. Renema
Joyce Dieters uit Roermond heeft geschreven op 29 september 2019 om 11:23
Geweldig We zijn via Sulawesi-travel een maand op vakantie geweest in het mooie Sulawesi. Het is een prachtig land ,we hebben genoten!! Alles was vooraf geregeld met Adil ,en dan hoop je altijd dat ook alles goed komt , en dat kwam het allemaal ?. Vanaf dat we landen op het vliegveld van Makassar liep alles gesmeerd , de chauffeurs,... Lees meer
Geweldig

We zijn via Sulawesi-travel een maand op vakantie geweest in het mooie Sulawesi. Het is een prachtig land ,we hebben genoten!!

Alles was vooraf geregeld met Adil ,en dan hoop je altijd dat ook alles goed komt , en dat kwam het allemaal ?.

Vanaf dat we landen op het vliegveld van Makassar liep alles gesmeerd , de chauffeurs, de gidsen, de hotels, de uitstapjes, alles maar dan ook alles was SUPER GEREGELD?.

EEN ECHTE AANRADER DUS !

Adil Nurimba bedankt voor alles ??