Klik hier voor een mooie video van een tevreden reiziger.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Allereerst dank voor je reactie. Het volgende willen we je toch even laten weten:

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ip-adres op.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
81 berichten.
Gertjan & Nicole Verbeek uit Nederland heeft geschreven op 19 november 2022 om 23:12
We zijn net terug van een prachtige rondreis door Sulawesi. Adil Sulawesi van sulawesi-travel.nl heeft samen met zijn team ervoor gezorgd dat wij een mooie en onbezorgde vakantie gehad hebben. De communicatie rondom het samenstellen van onze reis ging erg soepel. We waren zelf al goed voorbereid maar als aanvulling werden er goede adviezen gegeven om het geheel compleet te... Lees meer
We zijn net terug van een prachtige rondreis door Sulawesi.
Adil Sulawesi van sulawesi-travel.nl heeft samen met zijn team ervoor gezorgd dat wij een mooie en onbezorgde vakantie gehad hebben.
De communicatie rondom het samenstellen van onze reis ging erg soepel. We waren zelf al goed voorbereid maar als aanvulling werden er goede adviezen gegeven om het geheel compleet te maken.
We hebben de hele reis de beschikking gehad over een eigen chauffeur (Rusley) en hele goede chauffeur en zeer prettig om erbij te hebben. Hij doet er alles aan om het naar je zin te maken, dat is zeker gelukt.
Tijdens de rondreis sluiten er goede gidsen aan die bekend zijn met de omgeving. Een paar keer Sunny meegehad. Naast een goede gids is die echt heel goed in het contact maken met de localโ€™s. Hierdoor zijn er mooie momenten met locals gecreรซerd. ร‰รฉn daarvan was dat we toevallig te gast waren op een housewarming.
De gids Johannis weet veel van Toraja en dat geeft tijdens de ceremonies die we bezocht hebben echt een meerwaarde.
Voor het plannen van een reis in Sulawesi is sulawesi-travel.nl echt een aanrader. Adil heeft het goed geregeld goed geregeld en is flexibel waar nodig.
Zo hebben we op een ontspannen maar efficiรซnte manier veel gezien en meegemaakt.
Zelf regelen in dit mooie land is naar mijn idee mogelijk maar erg lastig (inefficiรซnt) mede door de beperking in het Engels van de vriendelijke bevolking.
Land en organisatie echt een aanrader!
Sulawesi Travel
Berry Ter Horst uit Velp heeft geschreven op 19 november 2022 om 09:15
Na ruim 25 jaar was ik weer terug op Sulawesi. Deze keer een georganiseerde reis met Adil van Sulawesi Travel. Wat was dat fijn! Perfect georganiseerd, bijzondere plekjes voor overnachting (Ramang Ramang, Barracoco in Bira) en mooie excursies (fietsen in Toraja, boottocht op Tempe meer). De wegen zijn niet overal even goed, vooral de weg naar Toraja is slecht. Maar... Lees meer
Na ruim 25 jaar was ik weer terug op Sulawesi. Deze keer een georganiseerde reis met Adil van Sulawesi Travel. Wat was dat fijn! Perfect georganiseerd, bijzondere plekjes voor overnachting (Ramang Ramang, Barracoco in Bira) en mooie excursies (fietsen in Toraja, boottocht op Tempe meer). De wegen zijn niet overal even goed, vooral de weg naar Toraja is slecht. Maar deze mindere ervaring werd altijd gecompenseerd door de mooie natuur, vriendelijke mensen, leuke stops en lekker eten. Ik kan Adil zeker aanbevelen en ook zijn chauffeurs Roy en Rusley. Betrouwbaar en echt goed in service. Sulawesi is nog zo authentiek, echt de moeite waard!
Dewi & Erik uit Haarlem heeft geschreven op 26 oktober 2022 om 11:06
Wij zijn van de zomer met Sulawesi Travel twee weken door Zuid-Sulawesi getrokken en wij hebben de tijd van ons leven gehad. Communicatie met Adil vooraf ging super soepel en hij had goede tips en dacht mee over de indeling van onze reis mbt interesses en beschikbare tijd. Verassing ook nog dat Adil onze gids was voor een deel van... Lees meer
Wij zijn van de zomer met Sulawesi Travel twee weken door Zuid-Sulawesi getrokken en wij hebben de tijd van ons leven gehad. Communicatie met Adil vooraf ging super soepel en hij had goede tips en dacht mee over de indeling van onze reis mbt interesses en beschikbare tijd. Verassing ook nog dat Adil onze gids was voor een deel van onze reis. De andere gidsen en chauffeurs waren allemaal even behulpzaam, vriendelijk en informatief. Vaak werd er onderweg ook nog gestopt omdat ze iets hadden gezien waarvan ze dachten dat wij wel interesse in hadden, of stopte ergens omdat wij het gevraagd hadden, ze waren allemaal erg flexibel. We hebben nu maar een klein deel van Sulawesi gedaan, maar ik zou zeker weer met Adil alles regelen bij onze volgende reis naar Sulawesi.