Klik hier voor een mooie video van een tevreden reiziger.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Allereerst dank voor je reactie. Het volgende willen we je toch even laten weten:

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ip-adres op.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
67 berichten.
Joyce Dieters uit Roermond schreef op 29 september 2019 om 11:23:
Geweldig We zijn via Sulawesi-travel een maand op vakantie geweest in het mooie Sulawesi. Het is een prachtig land ,we hebben genoten!! Alles was vooraf geregeld met Adil ,en dan hoop je altijd dat ook alles goed komt , en dat kwam het allemaal 👍. Vanaf dat we landen op het vliegveld van Makassar liep alles gesmeerd , de chauffeurs,... Lees verder
Geweldig

We zijn via Sulawesi-travel een maand op vakantie geweest in het mooie Sulawesi. Het is een prachtig land ,we hebben genoten!!

Alles was vooraf geregeld met Adil ,en dan hoop je altijd dat ook alles goed komt , en dat kwam het allemaal 👍.

Vanaf dat we landen op het vliegveld van Makassar liep alles gesmeerd , de chauffeurs, de gidsen, de hotels, de uitstapjes, alles maar dan ook alles was SUPER GEREGELD👌.

EEN ECHTE AANRADER DUS !

Adil Nurimba bedankt voor alles 👍👌
Beatrix Bikker uit Leiden schreef op 19 september 2019 om 08:22:
In januari 2019 hebben mijn broer, zus en ik een rondreis gemaakt langs de plekken waar onze vorige vader tussen 1939 en 1946 als kind heeft gewoond. Samen met Adil hebben we een reis samengesteld die aan al onze wensen voldeed. Adil heeft er zelfs voor gezorgd dat we in contact kwamen met een mevrouw die net als onze vader... Lees verder
In januari 2019 hebben mijn broer, zus en ik een rondreis gemaakt langs de plekken waar onze vorige vader tussen 1939 en 1946 als kind heeft gewoond.
Samen met Adil hebben we een reis samengesteld die aan al onze wensen voldeed. Adil heeft er zelfs voor gezorgd dat we in contact kwamen met een mevrouw die net als onze vader in het kamp Kampili heeft gezeten. Dankzij haar konden we de grond waar dit kamp zich bevond bezoeken. Zeer indrukwekkend.

Alles was tot in details goed geregeld. Kundige en betrouwbare chauffeurs, go Emal!, goede gidsen, plekken bezocht waar we het gevoel hadden de eerste toeristen te zijn!

We hebben een blog bijgehouden: Klik hier mocht je meer over onze reis willen lezen. (noot redactie: Absoluut even klikken. Zeer de moeite waard!)

Sulawesi Travel heeft voor ons een droom werkelijkheid gemaakt, veel dank!!

veel groeten, Beatrix Bikker
Petra en Joedy, Nynke en Martin uit Kerk-Avezaath schreef op 1 augustus 2019 om 23:56:
Via via kwamen we bij Sulawesi-travel.nl (Adil) terecht. Vanaf het eerste contact bleek dat Adil ervaren is in het plannen en begeleiden van reizen door Sulawesi. Een heerlijke taart gebakken door zijn vrouw maakt de belevenis compleet. Van zuid tot noord Sulawesi, iedereen kent Adil. Waar wij er even niet uitkwamen met het reserveren van Togean Islands werd de boeking... Lees verder
Via via kwamen we bij Sulawesi-travel.nl (Adil) terecht. Vanaf het eerste contact bleek dat Adil ervaren is in het plannen en begeleiden van reizen door Sulawesi. Een heerlijke taart gebakken door zijn vrouw maakt de belevenis compleet.

Van zuid tot noord Sulawesi, iedereen kent Adil. Waar wij er even niet uitkwamen met het reserveren van Togean Islands werd de boeking op Kadidiri Paradise door Adil goed verzorgd.

Het busje, maar vooral onze chauffeur Hendra, heeft ons veilig langs de mooiste plekjes van Zuid en Centraal Sulawesi gebracht. Niet uitsluitend langs de bekende wegen maar juist de onbekende routes deden ons verbazen over de schoonheid van dit eiland. Dankzij Adil, Hendra en de vriendelijke mensen die we onderweg mochten ontmoeten is onze reis van Makassar naar Bunaken onvergetelijk geworden. Bedankt Adil en Hendra!