Klik hier voor een mooie video van een tevreden reiziger.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Allereerst dank voor je reactie. Het volgende willen we je toch even laten weten:

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ip-adres op.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
65 berichten.
Petra en Joedy, Nynke en Martin uit Kerk-Avezaath schreef op 1 augustus 2019 om 23:56:
Via via kwamen we bij Sulawesi-travel.nl (Adil) terecht. Vanaf het eerste contact bleek dat Adil ervaren is in het plannen en begeleiden van reizen door Sulawesi. Een heerlijke taart gebakken door zijn vrouw maakt de belevenis compleet. Van zuid tot noord Sulawesi, iedereen kent Adil. Waar wij er even niet uitkwamen met het reserveren van Togean Islands werd de boeking... Lees verder
Via via kwamen we bij Sulawesi-travel.nl (Adil) terecht. Vanaf het eerste contact bleek dat Adil ervaren is in het plannen en begeleiden van reizen door Sulawesi. Een heerlijke taart gebakken door zijn vrouw maakt de belevenis compleet.

Van zuid tot noord Sulawesi, iedereen kent Adil. Waar wij er even niet uitkwamen met het reserveren van Togean Islands werd de boeking op Kadidiri Paradise door Adil goed verzorgd.

Het busje, maar vooral onze chauffeur Hendra, heeft ons veilig langs de mooiste plekjes van Zuid en Centraal Sulawesi gebracht. Niet uitsluitend langs de bekende wegen maar juist de onbekende routes deden ons verbazen over de schoonheid van dit eiland. Dankzij Adil, Hendra en de vriendelijke mensen die we onderweg mochten ontmoeten is onze reis van Makassar naar Bunaken onvergetelijk geworden. Bedankt Adil en Hendra!
Peter en Margot schreef op 29 juli 2019 om 15:02:
Adil heeft ervoor gezorgd dat we een onvergetelijke reis door Sulawesi hebben gemaakt. We zijn gestart in Makassar waar hij ons heeft verwelkomd en ons naar diverse plekje heeft meegenomen. Vervolgens zijn we naar Rammang Rammang gedaan waar we van hem afscheid hebben genomen en ons reis hebben vervolgd met driver Udin. Via Malina, Bira, Sengkang, Rantapao, Tentena, Ampana, Togian... Lees verder
Adil heeft ervoor gezorgd dat we een onvergetelijke reis door Sulawesi hebben gemaakt. We zijn gestart in Makassar waar hij ons heeft verwelkomd en ons naar diverse plekje heeft meegenomen. Vervolgens zijn we naar Rammang Rammang gedaan waar we van hem afscheid hebben genomen en ons reis hebben vervolgd met driver Udin. Via Malina, Bira, Sengkang, Rantapao, Tentena, Ampana, Togian eilanden, Luwuk, Manado, Tangkoko National Park zijn we in Bunaken beland en via Manado weer naar Nederland terug gegaan.
Alles was op en top verzorgd. Waar we kwamen iedereen kende Adil wel en waren allen positief over hem hoe alles geregeld was. We kunnen die alleen maar beamen. Super gedaan Adil, complimenten!!!!
Jerry en Jolanda Burger schreef op 1 juli 2019 om 16:00:
We hebben een rondreis gemaakt van Zuid naar Noord Sulawesie in 23 dagen. We werden heel hartelijk ontvangen door Adil, door de contacten via mail en app was het of we elkaar al kenden. Wat hebben wij een geweldig mooie reis gemaakt. We zijn begonnen in Makassar met Adil en chauffeur Hendra. We zijn met Whia naar de school van... Lees verder
We hebben een rondreis gemaakt van Zuid naar Noord Sulawesie in 23 dagen.

We werden heel hartelijk ontvangen door Adil, door de contacten via mail en app was het of we elkaar al kenden. Wat hebben wij een geweldig mooie reis gemaakt.
We zijn begonnen in Makassar met Adil en chauffeur Hendra. We zijn met Whia naar de school van Sofietje gegaan, ze hebben voor ons gezongen. We hadden pennen voor ze meegenomen,wat zijn de kinderen daar blij mee. Toen bij Adil en Whia thuis koffie gedronken voordat we nog 14 dagen met Adil als fantastische gids op pad gingen. Op weg naar Malino, wat is het hier mooi,.de rust, bergen, heerlijk gegeten bij deze gastvrije mensen. We hebben gewandeld door de rijstvelden en rijst mogen planten, islamitische bruiloft bijgewoond dit was zo'n mooie en bijzondere belevenis,.wat een lieve mensen,.we waren er helemaal van onder de indruk.
Torajaland is heel indrukwekkend door zijn cultuur. We hebben daar een begrafenis bijgewoond, wat bijzonder is dit om erbij te mogen zijn. Op de Karbouwen markt geweest,.bij lokale mensen thuis geweest waar we ook durian hebben geproefd.
We zijn naar Kadidiri eiland en de Bunaken geweest om te duiken. De reis naar Kadidiri alleen al is een belevenis op zich. Hier is het heel mooi om te snorkelen en het koraal is prachtig met duiken. Op de Bunaken zijn heel veel vissen, schildpadden en we hebben zelfs een haai gezien, zo mooi.

Na 14 dagen ging Adil terug naar z'n lieve gezinnetje en zijn we verder gegaan met Hendra. In Tentena kregen we gids Petrus die ook een beetje Nederlands spreekt, hij nam ons savonds mee om spookdiertjes te zien. Goed aankleden en insmeren tegen de muggen want ze prikken door je kleding heen maar ook dit was een prachtige ervaring. Petrus is gek op vogels dus een wandeling om mooie vogels te zien hoort er zeker bij. In Ampana hebben we afscheid genomen van Hendra, wat een goede chauffeur is hij, beleeft en gezellig.

Na een binnenlandse vlucht kwamen we aan in Manado. Daar hadden we gids Donnie. Daar op de markt geweest in Tomohon, hier ligt alles met 4 poten behalve een tafel en stoel. Dit is echt de cultuur hier, wat er ligt aan dieren van een kip tot kat, hond en vleermuis. Ik kan blijven vertellen over dit prachtige eiland, zijn cultuur en lieve mensen.

Adil nogmaals dank je wel voor je goede zorgen, vriendschap, de perfect georganiseerde en onbezorgde reis voor ons. Het was best een vol programma maar we hadden er geen seconde van willen missen. Echt een aanrader als je van plan bent om naar Sulawesie te reizen met Sulawesie- Travel.
Jerry en Jolanda