Klik hier voor een mooie video van een tevreden reiziger.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Allereerst dank voor je reactie. Het volgende willen we je toch even laten weten:

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ip-adres op.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
47 berichten.
Harm en Miriam Harm en Miriam uit Lewedorp schreef op 8 december 2017 om 10:53:
Wij hebben zojuist een fantastische 19-daagse rondreis gemaakt in Sulawesi met gids Adil en chauffeur Rusli.

Een mooie reis gemaakt: Makassar - Sengkang - Rantepao - Toraja - Poso - Pendola - Tentena - Doda - Palu - Manado - Tomohon - Bunaken.

Wat een schitterend land. Een echte aanrader.

Deze reis is voortreffelijk begeleid door Adil. Zeer fijn om in je eigen taal dit land te ontdekken. Adil spreekt heel goed Nederlands, is zeer vriendelijk, beleefd en attent. Mer hem als begeleider is het een unieke ervaring Sulawesi te ontdekken. Ook de chauffeur Rusli is zeer bekwaam en je kan ook nog eens erg met hem lachen.

Kortom: wil je Sulawesi begeleid ontdekken: aarzel niet en neem kontakt op met Adil. Je zult er geen spijt van krijgen.


Adi en Rusli: nogmaals bedankt !!

Richard en Lucy Richard en Lucy uit Someren schreef op 9 november 2017 om 18:32:
Hallo Adil.
We zijn weer veilig thuis aangekomen na een lange nachtreis via Jakarta. De reis van Bira naar ons hotel in Makassar en transfer naar de airport door chauffeur Anwar met zijn hypermoderne comfortabele auto was geweldig verlopen en zorgvuldig door jouw perfect geregeld.

Wij hebben een geweldige rondreis door Zuid Sulawesi gehad die door jouw tot in de kleinste details perfect was geregeld, dat gaf ons een veilig en comfortabel gevoel. Ook dat je dag en nacht voor ons klaar stond hebben wij als bijzonder fijn ervaren.
Als gids wist jij ons naar hele bijzondere plaatsen te loodsen die voor grotere reisorganisaties en groepen niet bereikbaar waren.
Ook tijdens de reis vertelde je veel bijzondere verhalen die je zelf vroeger meegemaakt had en over de cultuur van Sulawesi vanuit het verre verleden.

Heel veel indrukken hebben we opgedaan tijdens de vele wandelingen van de vismarkt in Makassar en Fort Rotterdam, het gebied van Torajaland (heel bijzonder) tot het Tempemeer een ervaring appart. Ook de vele boottochten zijn heel bijzonder geweest.

Wij kijken in ieder geval terug op een hele fijne gezellige reis die we aan iedereen zouden willen aanraden aan individuele reizigers of groepen. Zelfs bekende Nederlanders zijn door jou begeleid in Sulawesi dat wil veel zeggen over je kwaliteiten die je hebt. De Nederlandse taal spreek je perfect en schrijven gaat zelfs je goed af dat is fijn voor e-mails en Watts-App verkeer.
Leuk ook om kennis te maken met je chauffeurs die het prima gedaan hebben maar toch heel bijzonder vonden wij dat we kennis mochten maken met je gezin Wiah je lieve vrouw en dochtertje Sofietje die al de tijd jouw hebben moeten missen.

We willen je bedanken voor de mooie rondreis die we met jouw gemaakt hebben en hopen je te ontmoeten tijden de komende vakantiebeurs in januari.

Groetjes Richard & Lucy.
Cock en Gerie Cock en Gerie schreef op 23 oktober 2017 om 14:34:
Beste Adil,
Wij kijken met veel plezier terug op ons verblijf wij op Sulawesi september 2017. Zo ook dus op de dagen dat jij onze gids was. Van de eilanden die wij tot op nu in Indonesiรซ bezochten (Sumatra-Java-Bali-Sulawesi) was dit voor ons het mooiste. Het was het Indonesiรซ dat wij hoopten te zien. Geschiedenis, landschap, traditie en dat verenigd met ontwikkelingen en gebruik van de hedendaagse technieken die Indonesiรซ ook een modern eigentijds land doen zijn. Een mooie mix die hopelijk in positieve zin in stand blijft. Dank voor de goede begeleiding en de rolstoelassistentie aan Gerie waardoor ik ook meer vrijheid en vakantieplezier had.